maanantai 4. tammikuuta 2016

DS Smith


Historia


DS Smith Plc on maailmanlaajuinen johtava pakkausalan yritys. Se perustettiin Englantiin David Salomon Smithin toimesta vuonna 1940 kartongin valmistukseen. Yritys listautui Lontoon pörssiin vuonna 1986. Samana vuonna DS Smith osti St. Regis Paper Companyn ja 1988 Kensleyn paperitehtaan, jotka valmistavat paperia yrityksille. Vuonna 1991 omistukseen siirtyi Kaysersberg Packaking ja Spicers vuonna 1993, joka on toimistotuotteiden tukkumyyjä. Vuonna 1996 John Dickinson (kirjekuori valmistaja) ja 2004 valmistui kauppa Linpac Containersista, joka on aaltopahvipakkausten valmistaja. Heinäkuussa 2011 se myi Spicersin 200 miljoonalla punnalla. DS Smith Plc osti ruotsalaisen SCA:n Heinäkuun alussa vuonna 2012. Kauppahinnan arvioidaan olevan noin 1,6 miljardia euroa. Toukokuussa 2015 DS Smith Group hankki omistukseensa Duropackin noin 300 miljoonalla eurolla.

Toimiala


Yhtiön toimialana on aaltopahvi-, kartonki- ja solumuovituotteiden, pakkauskoneiden ja
-järjestelmien, kirjapaino- ja kirjansitomoalaan kuuluvien töiden tuonti, valmistus ja myynti.
DS Smith valmistaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä pakkauksia ja on tunnettu pakkausten ensiluokkaisesta muotoilusta ja paikallisesta palvelusta lähellä asiakasta. Heidän tuotevalikoimaan kuuluvat kuljetuspakkaukset, kuluttajapakkaukset, myynninedistämistuotteet ja teollisuuspakkaukset. DS Smith tuottaa yli 10 miljardia pakkausta vuodessa. Yhtiöllä on täysi kierrätyspalvelu ja heidän tuotteet on tehty kierrätetyistä kuiduista ja ovat 100% kierrätettäviä.
Mottona on "The Power of Less".

Toiminta Suomessa


DS Smithillä on Suomessa tehtaat kuudella paikkakunnalla. Tampereella, Nummelassa, Kuopiossa, Viialassa, Turussa ja Iissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti